(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

TTT Lentokoneen Hallintapalvelut

Haluatko hankkia oman lentokoneen mutta mietit miten voisit hoitaa kaikki ylläpitoon liittyvät asiat?

TTT-Aviation voi auttaa sinua kun haluat:

Tahon joka seuraa jatkuvasti lentokoneesi kuntoa ja raportoi siitä säännöllisesti
Haluat leikata kustannuksia lentokoneen ylläpidosta tarjoamalla sitä esimerkiksi vuokralle lentoalan toimijoille oman käytön lisäksi
Saada tuottoa lentokoneesta minimiriskillä vaikka itse käyttäisit konetta harvemmin

 

TTT Hallintapalvelut

Hallinnolliset palvelut

Tämä vaihtoehto soveltuu tapauksiin, jossa lentokoneen omistajaksi kaavaillaan osakeyhtiötä, osakkaiden omistaessa osakkeita. Suosittelemme tätä vaihtoehtoa mikäli kysymyksessä on monen henkilön yhteisesti omistama lentokone sekä myös tällä tavalla pystyt vähentämään ALV lentokoneen hankinnassa sekä huolloista ja hankinnoista. TTT:n taustavaikuttajat ovat perustaneet monia yrityksiä vuosien varrella ja toimineet niiden johtotehtävissä joten pystymme auttamaan myös lentokoneen sijoitusyhtiön perustamisessa.

Palveluun sisältyy:

Hallinnolliset palvelut kaupallista käyttöä varten

Jos haluat omistamallesi lentokoneen tuottamaan sinulle lisätuottoa tai hankkia sen investointina sinulle niin TTT-Aviation voi auttaa sinua saamaan tuottoa vuokrien kautta sekä leikkaamaan kustannuksia tarjoamalla konetta kaupalliseen käyttöön.

Palveluun sisältyy:

1. Osakeyhtiön perustaminen ja rekisteröinti
2. Lain vaatimat hallinnolliset palvelut (säännölliset kokoukset, kirjanpito, tilinpäätökset, muut verotusasiat).
3. Muut kokoukset tarpeen mukaan
4. Osakkeiden myymisen ja ostamisen järjestäminen sekä pelisääntöjen laatiminen kuka voi ostaa ja myydä osakkeita (esimerkiksi priorisointi muille omistajille)

Tällaisesta kaupallisesta palvelusta laskutamme pienen kiinteän kustannukset 90 eur/kuukausi sekä 9 prosenttia oikeasta laskutusmäärästä.

Tarjoamme myös teknilliset palvelut

  1. Lentokoneen vuokraaminen haluttujen kriteerien mukaisesi. Olemme laatineet vuokraussopimuksia joten osaamme neuvoa sinua välttämään sudenkuopat.
  2. Tarjoamme vuokraajalle tarvittavan koulutuksen teorian ja lentokoulutuksen osalta jotta voit varmistua siitä että lentokone on jatkuvasti hyvissä käsissä. Lisäksi voimme laatia lentokoneeseen tarkastuslistat, lennonvalmistelupaperit sekä standarditoimintamenetelmät (SOP) turvallisuuden lisäämiseksi.
  3. Tarjoamme sinulle sähköisen lennonvarausjärjestelmän käyttöön jolloin lentojen seuraaminen, laskutus ja valvonta on helppoa. TTT:n Dispatcher hoitaa varaukset sinulle myös tarvittaessa puhelimitse.
  4. Tarjoamme lennonvalmistelutilan ja faciliteetit vuokralle tarjoaksemme kokonaisvaltaisen palvelun.
  5. Erillisten vuokralaisten suoritusten tilitys kerran kuussa sovitulle pankkitilille.
  6. Seurata lentotuntien kehitystä, havaittuja vikoja ja ilmoittaa siitä CAMO-organisaatiolle. Myös sähköiset tietojen siirrot onnistuvat huoltojen aikatauluttamiseksi.
13

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun joka pitää sisällään:

• Lentokonetyypin valinnan
• Vaihtoehtojen selvittäminen (uudet, käytetyt lentokoneet Suomesta ja ulkomailta)
• Lentokoneen papereiden, taustojen tarkastukset sekä lentokoneen fyysisen kunnon tarkastaminen paikan päällä
• Ostoprosessi, lentokoneen maahantuonti, rekisteröinti haluamallasi tunnuksella
• Lentokoneen vakuusten kilpailuttaminen ja järjestäminen
• Lentokoneen huollon ja aikavalvonnan järjestäminen ja vaihtoehtojen selvittäminen
• Lentokoneen säilytyksen järjestäminen, lentokoneen pesu ja vahaus, tankkauksen järjestäminen (voimme esimerkiksi tarjota palvelun jolla lentokone pysyy koko ajan tankattuna ja pestynä jolloin se on suoraan lähtövalmiudessa jatkuvasti)
• Tarjoamme 24/7 tankkauspalvelun Helsinki-Malmilta ympäristöystävällisellä Hjelmco 91/96 UL lentopolttoaineella
• Tarjoamme myös teoria- ja lentokoulutuksen sinulle tai valitsemillesi lentäjille>
• TTT-Aviation tarjoaa myös luottopilotteja joita voit käyttää omien matkalentojesi safety pilottina tai pilottina jolloin voit nauttia matkastasi

TTT-Aviation tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun lentokoneen hallintaan. Pyrimme välttämään hienoja termejä ja kertomaan selkeästi asiakkaallemme mitä asioita tulee huomioida ja millä tavalla. Kustannussäästöt ovat merkittäviä kun voit jo etukäteen välttää ongelmat etkä joudu niitä jälkikäteen selvittämään.

Valitse vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja kysy meiltä hintaa. Pyrimme yleisesti kokonaisvaltaiseen pakettihinnoitteluun, toki myös työtuntikohtainen laskutus on mahdollista niin haluttassa.

 

Lentokoneiden osto- ja myyntipalvelut

Haluatko ostaa oman lentokoneen tai osuuden siitä
TTT-Aviationilla on kokemusta lentokoneiden hankinnasta ja operoinnista ja autamme sinua mieluusti oman lentokoneesi hankinnassa. Mikäli koet koko lentokoneen hankinnan liian isona asiana, tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osallistua osa-omistajana mukaan lentokonesijoittamiseen josta saat tuottoja sekä tarvittaessa pääset itse lentämään myös kyseisellä lentokoneella.

Voit ostaa suoraan verkkokaupasta:

TTT lentokoneiden hallintapalvelut

Lentokoneen hankinnan konsultoinnin

Teknilliset palvelut verkkokaupasta

 

Tai ota yhteyttä ja järjesteltään lentokone tai osuus siitä sinulle!

   
   
   

Onko lentokoneesi myynnissä?
Etsimme jatkuvasti lentokoneita asiakkaillemme. Järjestämme lentokoneen hankinnan asiakkaidenmme puolesta. Olivatpa he sitten yksityishenkilöitä tai yrityksiä.
Erityisesti tällä hetkellä etsimme seuraavanlaisia lentokoneita:
Cessna 152
Cessna 172