(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

Hinnasto

Hinnat voimassa 5.7.2019 alkaen Suomessa toimitettaville palveluille. Hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron 24%, ellei toisin ole ilmoitettu. Lopulliset sopimushinnat voivat vaihdella valuuttakurssin, aiemman kokemuksen, sekä asiakkaan kalusto- ja aikataulujen mukaan. Huomaathan, että joillekin kursseille saattaa olla erityisehtoja ja/tai ennakkovaatimuksia. Maksun voi tehdä osissa kurssin edetessä.

LENTOKOULUTUKSEN ESITTELYKURSSIT

AMMATTILENTÄJÄKSI

TEORIAKOULUTUKSET

Meiltä voit ostaa teoriapaketit suoraan verkkokaupasta! Kurssimateriaalin saat heti käyttöösi ostotapahtuman jälkeen.

YKSITTÄISET LENTO- JA TEORIATUNNIT

YKSITYISLENTÄJÄN PPL(A) JA KEVYIDEN ILMA-ALUSTEN LUPAKIRJA LAPL(A)

PPL- ja LAPL-kurssit eivät edellytä aiempaa lentokokemusta.

KELPUUTUSTEN VOIMASSAOLON JATKAMINEN JA MUU TUNTIPERUSTEINEN OPETUS

Näitä irtotuntihintoja sovelletaan ei-luvanvaraiseen koulutukseen (esim. kertauskoululentoihin ja eroavaisuuskoulutukseen) silloin, kun asiakkaalla on voimassa oleva ao. toimintaan riittävä kelpuutus eikä koulutus tähtää uuteen kelpuutukseen tai lupakirjaan.

Kelpuutusten uusinta ja konversiot

Jos kelpuutuksesi on vanhentunut, tarvitset sen uusimiseksi henkilökohtaisen koulutussuunnitelman, jonka laadinnasta veloitamme 190 EUR. Jos sinulla jokin muu kuin EASA-lupakirja, jonka haluat konvertoida EASA-lupakirjaksi, tarvitset konversiokoulutusohjelman, jonka laadinnasta veloitamme 450 EUR. Kaikkeen luvanvaraiseen opetukseen sovelletaan  ko. opetuslajin mukaisia vastaavan kurssin yksikköhintoja, jotka vahvistetaan sekä opetuksen että lentokonevuokran osalta koulutuksen alussa henkilökohtaisessa koulutussuunnitelmassa. Lisää tietoa konversioista ja uusinnoista.

LENTOKONEVUOKRAUS

Nämä lentokonevuokrat ovat ilman lennonopettajan palkkiota. Hinnat sisältävät polttoaineen ja vakuutuksen. Ei liittymis- tai jäsenmaksuja. Lentokonevuokrauksessa laskutusperusteena käytetään ilma-aikaa, johon lisätään viiden (5) minuutin rullauslisä riippumatta todellisesta rullausajasta.

Mikäli henkilö ei ole aikaisemmin lentänyt TTT-Aviationin lentokoneella tai ollut oppilaana, edellytämme vähintään yhden koululennon suorittamista opettajan kanssa, jolla voimme varmistua henkilön lentotaidosta ja osaamisesta ennen lentokoneen vuokraamista.

ERIKOISKOULUTUS

HUOMIOT

 

Kaikkien kurssien hinnat sisältävät lentokonevuokran polttoaineineen, vakuutuksineen ja laskeutumismaksuineen, opetuksen ja oppimateriaalin. Ilmailulääkärin tarkastus ja lupakirjan kirjoittaminen maksetaan suoraan lääkärikeskukselle ja Trafille. Kolmansien osapuolten hinnat voivat vaihdella eikä TTT-Aviation vastaa niistä.

Kaikki kurssit räätälöidään asiakaskohtaisesti. Pyydä sinulle sopivaa tarjousta, sillä hintaan vaikuttaa paitsi tarkempi tuntijakauma myös aiempi osaaminen ja lupakirjasi. Ethän unohda lisätä teoriakustannusta, kun lasket koko koulutuksen hintaa.

Jos erillistä koulutussopimusta ei allekirjoiteta, sovelletaan kaikkiin lentokone- ja opettajavarauksiin TTT-Aviationin yleisiä varaus-, myynti- ja toimitusehtoja.

Pienlaskutuslisää 15 € sovelletaan silloin, jos tilaaja vasta ensimmäisen laskun lähettämisen jälkeen pyytää uuden laskun eri viitetiedoilla tai laskutettavan nimellä sekä jokaisesta kolmannen osapuolen laskusta, jonka maksun asiakas haluaa kierrättää TTT-Aviationin kautta — maksathan itse suoraan omat laskusi Trafille ja tarkastajien palkkiot, kiitos!