(818)657-7220
info@ttt-aviation.com

Lasiohjaamo-koulutus

TTT-Aviation tarjoaa myös EFIS- ja Garmin G1000 -lasiohjaamokoulutusta. Monet oppilaistamme valitsevat tämän koulutuksen heti valmistumisen jälkeen jolloin he osaavat lentää sekä peltimittareilla mutta myös lasiohjaamolla. Lisäksi kustannukset koulutuksessa ovat paljon edullisemmat verrattuna koko koulutuksen ajamiseen lasiohjaamolla. Suurin osa Suomalaisista lentokonesta on vieläkin peltimittareilla.

Tarjoamassamme koulutuksessa pääset perehtymään lasiohjaamon käyttöön näkölentosääolosuhteissa (VFR) ja halutessasi myös mittarilentotoiminnassa (IFR). Koulutuksessa opit miten käytät laitteistoa optimaalisesti ja tehokkaasti, miten hoidat navigoinnin, vikatilanteet sekä huomioit turvallisuusnäkökohdat ja käymme läpi maailmalla sattuneita ongelmia jotta sinä et tekisi niitä samoja.

Koulutuksen painotus ja siihen käytettävä aika voidaan yhdessä suunnitella kanssasi tavoitteidesi mukaisesti, sillä ilmailumääräykset eivät aseta muotovaatimuksia kurssille. Lennonopettajamme ovat lentäneet satoja tunteja lasiohjaamokoneilla ja osaavat kertoa sinulle parhaat käytännöt ja niksit miten toimit ammattilaisen tavoin lasiohjaamossa. Kurssin jälkeen saat todistuksen hyväksytysti suoritetusta teoria- ja käytännön koulutuksesta

Koulutus suunnitellaan yksilöllisesti sinun osaamiseesi ja tavoitteidesi mukaan ja koostuu yleensä seuraavista osa-alueista:

1. Luokkaopetus liittyen G1000-ominaisuuksiin ja erityispiirteisiin (mahdollista yksityis- tai pienryhmäopetuksena lennonopettajan/teoriaopettajan johdolla)
2. Harjoittelua G1000-simulaattorin avulla (valvotusti sekä yksin kotona)
3. Lentokoulutusta lentokoneella, näkölentosääntöjen mukaan (VFR). Halutessasi syvempää opetusta, myös mittarilentosääntöjen mukaan (IFR)

Koulutuksen kesto riippuu aiemmasta kokemuksestasi ja tavoitteistasi alkaen muutamasta tunnista muutamiin päivien koulutukseen. Normaalisti koulutus sisältää 1-5 lentotuntia (mikäli halutaan syvällisempää opetusta niin tuntimäärän lisääminen totta kai mahdollista).

Käytämme erilaisia lasiohjaamokoneita lentokoulutukseen ja voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon, sekä koulutus on mahdollista toteuttaa myös omalla lasiohjaamokoneellasi jonka olet jo hankkinut tai hankkimassa. Koulutus voidaan yhdistää lentokoneen hankinnan konsultointiin kokonaispakettina avaimet käteen-periaatteella. Koulutukset aloitetaan aina maakoulutuksena jotta saisit mahdollisimman paljon irti lentokoulutuksesta.

Osta verkkokaupasta lasiohjaamokoulutus

Kysy lisätietoa lasiohjaamokoulutuksesta